PASSION FOR COCKTAILS


Hos KlarBar ånder og lever vi for lækre cocktails. Vi har passion for selve cocktailfaget, og er meget kvalitetsbevidste omkring, hvilke spiritusser, sirupper og råvarer, som vi bruger. Skulle du have specielle ønsker eller krav, så lytter vi dog hellere end gerne, for intet er vigtigere for os, end at kunden er tilfreds. Fleksibilitet er med andre ord et nøgleord hos KlarBar, hvad enten det drejer sig om at finde den rigtige løsningsmodel eller en specifik spiritus.

Bag baren kan du finde en række af vores mest populære cocktails. Alt lige fra klassikere som Mojito og Gin Hass®, til vores egne specialiteter som Miami Heath og Summer Gin Basil. Opskrifterne bliver løbende opdateret, og er blot et udpluk af nogen af de mange cocktails, som vi kan lave til jeres fest. Ønsker du at se det fulde overblik over, hvilke cocktails som vi kan lave, så kan du med fordel tage et kig på vores cocktailkort. Desuden, så bruger vi altid de bedste isterninger og knust is fra Isklart!

Under fanen “YDELSER” kan du se nogle af de forskellige fester, som vi typisk er ude til. Vi har erfaringer med alt lige fra store firmafester, receptioner og julefrokoster til bryllupper, sommerfester og fødselsdage. Med andre ord er det kun fantasien, der sætter grænser. Skal festen have ét bestemt tema, så har vi efterhånden også erfaringer med det meste, hvad enten teamet er James Bond, Hawaii, Sex and The City eller Mad Men, så har vi prøvet det før!

Vi servicerer både privat og erhverv, og har haft erfaringer med stort set alle størrelse fester; lige fra de mindre fødselsdage til store firmafester med over 1.000 gæster. Hvis du står og skal holde en fest, hvor en mobil cocktailbar kunne være interessant, så skriv en uforpligtende mail til os, så vil vi hellere end gerne kaste et blik på netop din fest og udforme et unikt løsningsforslag til dig. Du kan kontakte os her.

KlarBar - vi klarer baren til enhver lejlighed!