HVAD KAN VI HJÆLPE MED?


Nogle af nøgleordene hos KlarBar er fleksibilitet og engagement. På trods af vores standardløsninger, som fri bar med all inklusive, betalingsbar og lej en bartender, så skal alle vores løsninger kun ses som udgangspunkt. Vi tilpasser hellere end gerne tilbuddet til den enkelte kunde, så hvis du har en fest, der ikke umiddelbart falder inden for vores standardløsninger, så giv os endelig et kald eller skriv en mail. Vi kan med garanti finde en fleksibel løsning, som tilgodeser netop dine behov og præferencer.

Når vi er ude, er det festen/eventet og deltagerne, som sammen skaber de gode oplevelser og de uforglemmelige minder, og vi vil gøre alt for, at baren bakker op om disse. Uanset om du er privat eller erhverv, så har vi løsningen til dig. Vi har erfaringer med alt lige fra fødselsdage, bryllupper og sommerfester til firmafester, receptioner, konferencer og julefrokoster. Med andre ord er det kun fantasien, som sætter grænser, og uanset hvor stor eller lille en fest du måtte holde, så klarer KlarBar baren til din fest!

Lej en mobil cocktailbar

Lej en mobil bar hos KlarBar, og vi sørger for alt fra isterninger til bartendere, så du og dine gæster kun skal koncentrere jer om at have en god fest, reception eller lign. Baren kan både leveres som fri bar, betalingsbar eller en kombination. Leje af mobil cocktailbar passer perfekt uanset, hvilken fest du skal holde.

Leje af bartendere

Leje af bartendere hos KlarBar og du er sikret bartendere med masser års cocktailerfaring og passion for faget. Vi hjælper med udarbejdelse af cocktailkort og indkøbsliste, mens I står for selve indkøbet. Lej en bartender til jeres næste fest, og vi bringer jeres fest til det næste niveau.
  
  

Cocktailkursus

Har du et selskab, polterabend eller fest hvor der skal ske noget særligt, eller vil du og vennerne/veninderne gerne lære at lave spændende og udfordrende cocktails, så book et cocktailkursus hos KlarBar. Cocktailkurser laves både for virksomheder og private, og på alle niveauer lige fra basic til ekspert.
  
  

Total eventløsning

Total eventløsning er konceptet for dig, der er interesseret i den komplette eventløsning, som indebærer alt lige fra musik, mad og bar. Vi står for ALT det praktiske i forbindelse med dit arrangement, så det eneste du skal sørge for er, at invitere gæsterne og arrangere en lokation.
  
  

KlarBar - vi klarer baren til enhver lejlighed!