BESTIL ET COCKTAILKURSUS


Vil du lære at lave spændende og udfordrende cocktails, så book et cocktailkursus hos KlarBar. I vores cocktailkursus vil du blive oplært af nogle af de bedste bartendere i Danmark, der alle har minimum 5 års cocktailerfaring. Vores cocktailkursus egner sig både til private og erhverv, som ønsker at udvide sine evner inden for cocktailfaget. Vores kursus er et sjovt og lærerigt indslag til firmafesten, polterabenden, fødselsdagen mv. Cocktailkurset er et oplagt valg til at sparke gang i festen på en sjov og alternativ måde. Kurset bliver altid udført med stor professionalisme og med et glimt i øjet, og vi tager naturligvis altid højde for en passende sværhedsgrad.

Det er vores erfaring, at et cocktailkursus ofte fungerer perfekt som teambuilding, da konstruktion af cocktails både kræver god kommunikation, koncentration og samarbejde mellem kursisterne og bartenderne. Vi sørger for at vores kursus er sammensat på en sjov og inspirerende måde, så alle der deltager får noget ud af deres indsats og har et par sjove og underholdende timer. I den forbindelse har vi erfaret, at et cocktailkursus med stor fordel kan kombineres med en efterfølgende fest eller lignende arrangement, hvor kursisterne kan udveksle erfaringer og på den måde lære hinanden bedre at kende.

I vores løsning tilbyder vi undervisning i at lave cocktails på flere forskellige niveauer, således vores kusus imødekommer alle kursisters aktuelle færdigheder med at lave cocktails. Alle vores cocktailkurser er sammensat af flere forskellige elementer, der spænder over alt lige fra arbejdsmetoder, teknikker, historie, viden om spiritus og almennyttig viden om cocktails.

Vi håber, at vores cocktailkursus inspirerer kursisterne til forsat at bygge videre på sine lærte cocktailfærdigheder, og derfor tilbyder vi efter kurset, at deltagerne kan købe alt det essentielle bartenderudstyr. Hvis kursisterne har ubesvarede spørgsmål til vores kursus, cocktails eller generelt nogle af vores andre services, bliver vores bartendere gerne en halv time længere for at udbyde. Hvis der er spørgsmål om finjustering af teknik eller arbejdsmetoder, hjælper vi naturligvis også gerne med dette uden ekstra omkostninger.

Til vores cocktailkursus medbringer vores bartendere alt det nødvendige bartenderudstyr, alkohol og mixers, som skal anvendes, så det eneste I skal sørge for er, at møde op og være indstillet på et par sjove og lærerige timer. Har det fanget din interesse, så skriv til os, og oplys gerne følgende; antal deltagende kursister, ønsket lokation, ønske om basis, øvet eller avanceret, samt om I ønsker fri bar i drikkevarer under og efter kurset.

Priser

Et cocktailkursus kan varieres alt efter hvor mange I er, hvilke ønsker I har til type og antal af cocktails mv. Det meste kan lade sig gøre, så lad os tage en snak om det.

Cocktailkursus
Priser fra XXX kr. pr. person

Klarbar - vi klarer baren til enhver lejlighed!