LEJ EN BARTENDER (ELLER FLERE)


Lej en bartender til store og små fester. Hvis du lejer en bartender hos KlarBar, er du garanteret en bartender med passion for cocktails, samt mange års erfaring inden for cocktailfaget. Alle vores bartendere går ind for at arbejdet udføres professionelt HVER gang, og at hver enkelte kundes specifikke ønsker imødegås så perfekt som muligt. Hvis du lejer en eller flere bartendere fra KlarBar, betales der udelukkende for den tid, vi skal bruge i forbindelse med arrangementet.

Da ingen fester er for små eller store, kan vi ikke oplyse en specifik pris, da den afhænger af mange forskellige faktorer, som fx antallet af gæster, varighed af arrangementet mv. Vi anbefaler derfor altid, at du kontakter os, så vi sammen kan udforme et tilbud, der imødekommer dine ønsker bedst muligt.

Lej en bartender er en løsning for dig, som selv har mod på at stå for alt det praktiske i forbindelse med indkøb, service, is etc. Vi hjælper dig med at udformet et unikt cocktailkort til din fest, samt udarbejder en indkøbsliste på baggrund heraf. Du står imidlertid selv for indkøb. Prisen for leje af bartender afspejles i den tid, som der bliver brugt på arrangementet – det lade sig være forberedende arbejde, transport samt naturligvis selve bartendertiden.

Vi kan også anbefale at leje en bar hos BareenBar hvis du ønsker en barløsning i Jylland.

Priser

Prisen for leje af en eller flere bartendere inkludere udelukkende bartenderens tid til selve festen. Hertil kommer transport til og fra. Hvis du vælger at booke en bartendere og ikke en hel barløsning, skal du selv sørge for at alle remedier, råvarer, sirupper og alkohol er tilgængelige i forhold til de cocktails du ønsker. Kontakt os så vi kan tage en snak om netop dine behov.

Lej en bartender
Priser fra 495 kr. pr. time
(eksl. transport)

Klarbar - vi klarer baren til enhver lejlighed!