FÅ EN TOTAL EVENTLØSNING


Total eventløsning er konceptet for dig, der er interesseret i den komplette eventløsning. Vi står for ALT det praktiske i forbindelse med dit arrangement, så du kun skal sørge for at invitere gæster og arrangere en lokation. Med vores totalløsning er du sikker på, at du får en fest, du aldrig glemmer. Hos KlarBar har vi et nøje udvalg af samarbejdspartnere og leverandører til alt lige fra professionelle fotografer til cateringbureauer, musikere, bands og DJ’s. Selv har vi et hold af engagerede og erfarne bartendere, som vil bidrage til at du får den bedste baroplevelse, som du overhovedet kan tænke dig.

Vores totalløsning giver dig altså mulighed for at samle din ordre ét enkelt sted frem for at indhente, sammenligne og udvælge tilbud fra mange forskellige steder og leverandører. Alt det klarer KlarBar for dig – og naturligvis til en skarpere pris, end hvis du skulle ud at booke en masse forskellige steder! Vores samarbejdsaftaler sikrer, at du altid får det bedst mulige tilbud, da du samler alle dine bestillinger gennem os.

Pris

Prisen for en total eventløsning kan selvsagt variere meget alt efter størrelse og ønsker. KlarBar sørger for selvfølgelig for alt, men lad os tage en snak om, hvordan vi kan yde den mest optimale service for netop dig.

Klarbar - vi klarer baren til enhver lejlighed!