COCKTAIL CATERING


Hos KlarBar er vi førende inden for cocktail catering til alle slags fester. Vi medbringer ALT til din fest, så du bare kan læne dig tilbage og nyde din fest, hygge med dine gæster og smage en masse skønne cocktails. Cocktail catering er løsningen til dig, som gerne lige vil sætte prikken over i’et til jeres fest. Vi garanterer høj kvalitet, lækre cocktails og nogle smilende, søde og ikke mindst professionelle cocktailbartendere. Vi har høje krav til os selv, og det skinner igennem i vores service, og vi kan uden at tøve kalde os nogle af de bedste til mobile barløsninger i Danmark. Vores mange års erfaring har lært os en masse ting omkring alle typer events, men vigtigst er nok, at gæsten altid er i centrum. Vi udarbejder derfor altid en unik løsning til alle type fester for at sikre, at vores løsning passer lige præcis til dit behov. Har du specielle ønsker, cocktail præferencer eller lignende, så skriv det endelig til os. Vi bestræber os altid på at indfri alle dine ønsker.

Når du bestiller mobil cocktailbar fra KlarBar kan det foregå på flere forskellige måder. Du kan leje en klassisk “fri bar” eller du kan bestille cocktail catering som “betalingsbar“. Uanset hvilken løsning du vælger, så medbringer vi ALT til din fest. Vi kommer med vores mobile cocktailbar, professionelle cocktailbartendere, spiritus, mixers, hjemmelavede sirupper, glas mv. Med andre ord skal du ikke fokusere på andet end din fest og have en forrygende aften. Den primære forskel på de to løsninger er i måden, der bliver afregnet på. I vores fri bar løsning afregnes der pr. kuvert, mens der i betalingsbarløsningen afregnes pr. serveret genstand i baren. De to løsninger kan naturligvis også kombineres til et mix, således der eksempelvis er fri bar i de første par timer, efterfulgt af betalingsbar resten af festen. Dette er ofte en løsning til større jobs og/eller erhvervsjobs, hvor firmaet gerne vil betale de første par cocktails.

Står du og skal holde en fest, og overvejer du cocktail catering, så send os en mail gennem vores kontaktformular, så kigger vi på den hurtigst muligt og vender tilbage med et skræddersyet tilbud til dig.

Priser

Alle vores priser for cocktail catering er angivet som vejledende frapriser.
For at få et konkret tilbud, så send os en mail via vores kontaktformular, hvor du fortæller os lidt mere om din fest.

Fri bar
Priser fra 195 kr. pr. kuvert

Betalingsbar
Varierende priser pr. enhed

REFERENCER


Over 500 fester kan ikke tage fejl. Vi har leveret mobile barløsninger til alle slags fester;
– Cocktail catering til firmafester
– Cocktail catering til julefrokoster
– Cocktail catering til sommerfester
– Cocktail catering til fødselsdage
– Cocktail catering til bryllupper

Kun fantasien sætter grænser. Læs mere om vores mange forskellige fester her.

Klarbar - vi klarer baren til enhver lejlighed!