Bliv en del af KlarBar

KlarBar er specialisteret inden for mobile barløsninger og cocktail catering. Vi er en landsdækkende service, og har serviceret til stort set alle type fester igennem de sidste 5 år. Vi har fokus på kvalitet frem for kvantitet og sætter en dyd i, at vores kunder får en fantastisk aften. Vores kundeportefølje spænder bredt, og vi holder både private fester i form af bryllupper, fødselsdage og receptioner samt firmafester, som julefrokoster, sommerfester, produktlanceringer mv.

Vi søger hele tiden nye ansigter, som kunne tænke sig af være en del af vores dygtige bartenderteam, så send os endelig en ansøgning, og så lover vi, at vi kigger på den hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Rasmus Skjøtt & Alexander Høffner Hagelskjær

Hvad forventer vi fra dig?

Vi forventer, at du synes det er sjovt at gå på arbejde, og du rent faktisk nyder at stå bag en bag og servicere de mange tørstige gæster. En bartenders vigtigste hverv er at have et godt social engagement, et smil på læben og en brændende motivation, og det vægter vi højt i KlarBar. Vi forventer du er på over for alle gæster, om du snakker med lagerarbejderen eller direktøren. Alle gæster skal have en super service, så når de går hjem fra festen, så har de lyst til at give dig en farvelkrammer. Gør de det, så har du gjort et godt stykke arbejde.
Sidst men ikke mindst, forventer vi, at du har minimum 1 års aktiv cocktailerfaring eller har relevant uddannelse, som kan understøtte din ansøgning.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Et job hos KlarBar rummer en masse fede muligheder fagligt såvel som socialt.
Du får muligheden for at blive en del af et unikt bartenderteam, som har sammenlagt 100 års cocktailerfaring på bagen, hvilket du ikke finder mange andre steder. Vi kan tilbyde et vellønnet studiejob med fleksible arbejdstider og en masse muligheder for at udvikle dine bartenderkompetencer samt en masse nye venskaber. Vi holder jævnligt sociale arrangementer for vores ansatte, ligesom vi også bliver inviteret med til diverse master classes af vores leverandører. Lyder det som noget for dig, så smid os en ansøgning ved at udfylde nedenstående formular.