LEJ EN MOBIL COCKTAILBAR


Er du træt af de samme og intetsigende drinks, så book en bar til din næste fest. Vi kan stå for alt det praktiske i forbindelse med baren, og garanterer jer en sublim baroplevelse. Alle vores bartendere har stor passion inden for cocktails, og vi sætter en dyd i hele tiden at udvikle vores evner, så vores cocktailbar løbende bliver endnu bedre og følger tidens cocktailtrends.

Lej en mobilbar med professionelle bartendere hos KlarBar. Vores mobilbar egner sig fra alt lige fra private fødselsdage til store firmafester – ingen fest er for stor eller lille for os. Vi har med vores erfaring som professionelle bartendere og passion for cocktails en god fornemmelse for, hvad vores mobilbar skal indeholde, for at vi kan give dig en så god fest som muligt. Vi har i den forbindelse sammensat et cocktailkort, som du kan bruge som inspiration til at sammensætte dit helt eget personlige cocktailkort, og så vil vi fylde vores mobile bar med en masse drikkevarer, så festen kan skydes ordentlig i gang.

Du kan leje en bar, hvor det kun er selve baren, som du lejer, eller du kan leje en bar, hvor vi står for selve servicen. Her tilbyder vi flere forskellige løsninger, lige fra fri bar med alt inklusiv, betalingsbar til leje af bartendere. De forskellige koncepter er udarbejdet med henblik på at skabe standardløsninger for forskellige fester, der falder i samme kategori. Dog har vi med årene lært, at der ikke findes to ens fester, og at mange kunder har specifikke ønsker og præferencer ift. cocktails. Derfor foreslår vi, at du i samarbejde med vores bartendere aftaler, hvad vores mobilbar skal indeholde, og hvilken betalingsform, du mener egner sig bedst til netop dit arrangement.

Lej en mobil cocktailbar hos KlarBar er et koncept, der har til hensigt at få vores professionelle cocktailbartendere ud til små og store fester til en fornuftig pris. Udvalget i baren bliver ligesom på de populære cocktailbarer, blot som udbringning til din lokation. Vores mobilbar giver på den måde dig en unik mulighed for at få professionelle bartendere til at give dig en uforglemmelig fest.

Vi har med vores mobile cocktailbar været ude til et hav af forskellige fester, og ingen fest er for stor eller lille til os – alle fester fortjener en god bar! Vi har erfaringer med alt lige fra mindre fødselsdage og polterabender til store firmafester, leverandørarrangementer og konferencer. Vores berøringsflade spænder vidt, og uanset hvilket arrangement, som du måtte stå med, så kan vi med garanti hjælpe dig godt på vej. Lej en cocktailbar lige præcis efter det koncept, som du mener vil passe dig og dine gæster bedst. Vi har som sagt opnået en stor erfaring med mange forskellige arrangementer, og vi hjælper gerne med at vælge den rigtige løsning for vores cocktailbar til netop din fest. Alternativt kan du med fordel kigge vores referencer igennem, hvor du kan se, hvilke andre typer fester, som vi har stået for i tidens løb.

Priser

Priserne for leje af en mobil cocktailbar varierer alt efter det enkelte arrangement. Således betyder time- og gæsteantal meget for den samlede pris, og nedenstående prisoversigt skal derfor blot ses som vejledende.

Fri bar
Priser fra 195 kr. pr. kuvert

Betalingsbar
Varierende priser pr. enhed

FRI BAR – ALT INKLUSIV


Lej en bar med alt inklusiv er vores mest populære og anvendte løsning. Vi medbringer selv vores komplette mobilbar/cocktailbar, og står desuden for både råvarer, service, is, glas, sirupper, frugt mv. Med andre ord skal du ikke sørge for noget som helst, men bare overlade alt det praktiske arbejde trygt til os. Når du lejer en bar som fri bar hos KlarBar er ALT, som bliver drukket til din fest, allerede inkluderet og medregnet i prisen. Det vil sige, at I kan nyde alle de cocktails og sjusser som I lyster, uden at tænke på, at regningen løber løbsk.

Når vi siger en veludstyret bar, så mener vi det! Vores mobilbar har noget for enhver smag, og det det er vores klare holdning, at når en kunde har bestilt en fri bar løsning, så er det vores ypperste opgave at levere en fri bar service gennem hele arrangementet. Det betyder også, at vi altid tager ekstra meget spiritus og mixers med, for at sikre, at vi aldrig løber tør for noget i baren. Som udgangspunkt er der inkluderet fri bar i cocktails, sjusser og shots, men vi tilbyder ligeledes fri bar løsninger med øl, vin og cider, så uanset hvilken fest du skal afholde, så kan vi med garanti hjælpe dig med drikkevarerne.

Det er vores erfaring, at konceptet ”fri bar m. alt inklusiv” passer perfekt til både privat og erhverv, og vi har efterhånden været ude til det meste; lige fra julefrokost, firmafest, sommerfest, fødselsdag, polterabend, bryllup, reception osv. Hos KlarBar er vi engagerede bartendere, der gør meget ud af, at være så fleksible som muligt, for at skabe den bedste løsning for vores kunder. Hvis du derfor har specifikke ønsker til ”lej en bar m. alt inklusiv”, så kontakt os endelig og lad os aftale nærmere omkring, hvilken rolle som du ønsker, og hvordan vi kan bidrage til din fest.

BETALINGSBAR


Ved konceptet ”Betalingsbar” medbringer vi selv vores mobile cocktailbar, bartendere, spiritus, mixers, is, service mv. Med andre ord tager vi alt det nødvendige med til baren, så du og dine gæster blot kan nyde aftenen. Eneste forskel på ”betalingsbar” og ”fri bar” er, at hvor der ved fri bar bliver afregnet en forudbestemt kuvertpris, så bliver der ved betalingsbar afregnet pr. serveret genstand i baren. Baren serverer som udgangspunkt cocktails, sjusser og shots, men vi kan ligeledes sagtens medtage vin, øl og cider, såfremt det ønskes.

Lej en bar – betalingsbar er et koncept, der henvender sig til dig/jer, som ikke ønsker at betale for fri bar til hele festen, men i stedet, at der betales for det faktiske antal serverede genstande. Det er vores erfaringer, at betalingsbar-konceptet egner sig særdeles godt til større firmafester, skolefester, receptioner og lignende. Det er også muligt at kombinere betalingsbaren med fri bar, så du og dine gæster eksempelvis får 1-2 timers fri bar efterfulgt af normale barpriser. Mulighederne er mange, og hvis du har specifikke ønsker til leje af bar og bartendere, er vi meget imødekommende og åbne over for forslag, så vi kan skræddersy vores services til netop din fest og dermed give dig en helt unik festoplevelse.

Som udgangspunkt er ”Lej en bar – Betalingsbar” forbeholdt større arrangementer (over 50 personer). Har du yderligere spørgsmål om leje af vores bar som betalingsbar eller andre services, så kontakt os via e-mail eller over telefon, så sender vi dig et tilbud inden for 24 timer. Vi kan kontaktes telefonisk alle ugens dage mellem 10.00-21.00.

Husk at vi ikke kun besøger store byer, som Aarhus, København, Odense og Aalborg, men også meget gerne kommer ud til mindre byer. Kort sagt; vi dækker HELE Danmark.

KlarBar - vi klarer baren til enhver lejlighed!