CUCUMBER CRUSH

OPSKRIFT

BAG OM COCKTAILEN

Cucumber crush er det sunde alternativ på cocktailkortet – til dig, som også tænker på kalorier, når du rammer baren. Ej, spøg til side. Grøntsager er med årende blevet væsentlig mere populære i cocktailfaget, og specielt agurk har vundet stor indpas, idet de milde nuancer harmonerer utrolig godt med specielt gin og citrusfrugter. Cucumber Crush er KlarBars bud på en klassisk cocktail med agurk. Den er perfekt balanceret med frisk agurk, limesaft og hyldeblomssaft.

Samspillet er i top, og smagen er derefter. En forfriskende cocktail, som bør nydes helt afkølet, og før du ved af det, så har du bestilt nummer to. Når du bestiller en Cucumber Crush hos KlarBar, så får du netop et crush, og selvom du måske ikke havde troet, at en agurkecocktail var dig, så garanterer vi et længerevarende kærlighedsforhold til denne skønhed..

SÅDAN GØR DU

  • 4 cl. gin
  • 1/6 frisk agurk i små tern
  • 2 cl. friskpresset limesaft
  • 1 cl. sukkerlage
  • 1,5 cl. hyldeblomssaft
  • Danskvand

  • Skær en kvart agurk i mindre tern og muddle den kraftigt i dit bostonglas.
  • Tilsæt herefter gin, limesaft, sukkersirup & hyldeblomstsaft i boston shakeren og shake kraftigt med is i ca. 15 sekunder.
  • Fyld et highball glas med knust is og fine strain din væske ud i glasset. Top af med danskvand og rør blidt rundt i cocktailen med din røreske.
  • Garnish med nogle revne agurkestrimler.

Alkohol

Ideelt set skal cocktailen laves med Hendricks gin. Hendricks gin bliver lavet på traditionel vis af ekstrakter fra Juniper træets frugter, men derudover tilføjes olie fra den bulgarske rose og agurk. Hvis du ikke har en Hendrick’s i nærheden, så kan du også brugen en Beefearter gin.

Glas

Cucumber Crush er en udvidet longdrink, og bør serveres i et highballglas. Alternativt kan du bruge et granity glas.

Bemærkninger

Det er måske ikke alle, som vil foretrække grøntsager i deres cocktails, men faktisk kan agurk, gulerod og andre grøntsager være med til at give cocktails et frisk twist, som i den grad bør prøves. Vi anbefaler en Cucumber Crush på de fleste cocktailkort til vores fester, idet cocktailen er med til at give noget diversifikation i cocktailkortet, og så kan gæsterne med garanti prøve en cocktail, som de ikke før har smagt.

MED PÅ KORTET?

Hos Klarbar benytter vi udelukkende kvalitetsspiritus og friske råvarer til vores cocktails. På denne måde sikrer vi den bedst mulige og mest autentiske cocktail oplevelse for dig som vært og for dine gæster.

Ønsker du at have Cucumber Crush på drinkskortet til dit arrangement, kan det sagtens lade sig gøre. Du kan få yderligere inspiration i vores cocktailkort, eller lade os sammensætte et udvalg af lækre cocktails ud fra dine ønsker.

Vesper
Dark'n Stormy