MOSCOW MULE

OPSKRIFT

BAG OM COCKTAILEN

Blev opfundet i 1941 af et par amerikanere ved navn John G. Martin og Jack Morgan. De var smartere end de fleste, da de ville opfinde en ny cocktail. Det forholdt sig nemlig således, at John var medejer af en stor spiritus- og mad-grossist, og Jack var produktchef for Cock ’n Bull, som producerer ginger beer. Hvis folk kunne lide en Moscow Mule, ville opfinderne derfor med stor sandsynlighed selv kunne mærke det på bundlinjen

Ikke tosset! Bestemt heller ikke tosset, at Oprah Winfrey i 2012 direkte anbefalede en Moscow Mule lavet med Cock ’n Bull ginger beer. Efter hendes mening er det også en fremragende cocktail at drikke i regnvejr, hvis man skal slå et telt op. Det har vi selv til gode at få afprøvet.

SÅDAN GØR DU

  • 4 cl vodka
  • Ginger beer
  • 4-5 skiver frisk limefrugt
  • 1 tynd skive ingefær

  • Lime muddles i et granity glas
  • Hæld vodka i og fyld glasset med knust is
  • Toppes af med ginger beer eller ginger ale og røres rundt med en ske
  • Pyntes med en tynd skive ingefær, der er med til at afgive smag

Alkohol

Vodkaen er ret anynom i en Moscow Mule, hvorfor det ikke kan betale sig, at købe en flaske i den dyre ende. Vi anbefaler en Stolichnaya Premium, der kan købes i de fleste supermarkeder eller vinforhandlere. Den står i max 150 kr. og er en fremragende vodka til pengene.

Glas

Moscow Mule serveres typisk i et granity glas, hvilket vi også gør. Man kan dog købe en kobberkop og bruge dette, hvis man vil kræse og have en helt original Moscow Mule

Tilbehør

I stedet for ginger beer kan man bruge ginger ale. Det har ikke samme autentiske smag af ingefær, men bidrager derimod med mere sødme, hvis man hellere vil have en lidt sødere variant. Moscow Mule kan varmt anbefales til udendørs fester, såsom runde fødselsdage og bryllupper.

MED PÅ KORTET?

Hos Klarbar benytter vi udelukkende kvalitetsspiritus og friske råvarer til vores cocktails. På denne måde sikrer vi den bedst mulige og mest autentiske cocktail oplevelse for dig som vært og for dine gæster.

Ønsker du at have Moscow Mule på cocktailkortet til dit arrangement, kan det sagtens lade sig gøre. Du kan få yderligere inspiration i vores cocktailkort, eller lade os sammensætte et udvalg af lækre cocktails ud fra dine ønsker.

Old Fashioned
Summer Breeze