PASSIONADA

OPSKRIFT

BAG OM COCKTAILEN

En moderne og sød cocktail, der hitter stort ved kvinder i 20-30 års alderen. Den har ikke mange år på bagen, men den er allerede blevet et kæmpehit. Når vi modtager henvendelser fra selskaber, der gerne vil booke os, har vi flere gange oplevet, at en af gæsterne har smagt vores Passionada ved en anden lejlighed, og at den bare SKAL på cocktailkortet igen.

Den er relativt simpel at lave, så her er der en gylden mulighed for at shine, hvis du står og skal have gæster på besøg. Når vi laver cocktail catering til sommerfester anbefaler vi altid at have Passionada på cocktailkortet.

SÅDAN GØR DU

  • 2 cl vaniljevodka
  • 2 Galliano
  • 2 Frisk passionspuré
  • 2 cl sukkerlage
  • 2 cl appelsinjuice

  • Alle ingredienser hældes i et shakerglas, der fyldes med is og shakes i ca. 10 sek.
  • Hældes i et rocks glas med knust is
  • Pyntes med en halv skive passionsfrugt

Alkohol


Vi anbefaler en vaniljevodka fra Absolut fremfor fx Stolichnayas vanlijevodka, da Absoluts ikke er så sød som nogle af de andre mærker. Cocktailen er i forvejen i den meget søde ende, så Absolut vaniljevodka er med til at balancere den. I stedet for Galliano kan der bruges Likør 43.

Glas


Det er en lille delikat cocktail, der fortjener et lille delikat glas. Et rocks glas er derfor vejen frem. Granity er for stort og robust og et Martini glas passer slet ikke til denne søde forfriskning.

Tilbehør


Passionssirup kan ikke bruges, da cocktailen bliver alt for sød af dette.
Passionada kan anbefales til samtlige selskaber, hvor der kommer kvinder. Den kan med andre ord stort set altid anbefales.

MED PÅ KORTET?

Hos Klarbar benytter vi udelukkende kvalitetsspiritus og friske råvarer til vores cocktails. På denne måde sikrer vi den bedst mulige og mest autentiske cocktail oplevelse for dig som vært og for dine gæster.

Ønsker du at have Passionada på drinkskortet til dit arrangement, kan det sagtens lade sig gøre. Du kan få yderligere inspiration i vores cocktailkort, eller lade os sammensætte et udvalg af lækre cocktails ud fra dine ønsker.

Summer Breeze
Mai Tai