SUMMER BREEZE

OPSKRIFT

BAG OM COCKTAILEN

Læn dig tilbage i strandstolen og mærk sommerbrisen suse igennem dine hårlokker, mens du jonglerer sandkorn mellem tæerne. Tankerne fører dig til sydens sol, og sådan bør det også føles, når du drikker en Summer Breeze. Cocktailen er endnu en af vores specialiteter, og sammen med den klassiske mojito, er Summer Breeze vores suverænt mest populære cocktail. Summer Breeze er en enkel, forfriskende og ikke mindst hamrende velsmagende cocktail, som tiltaler både kvinder og mænd.

Den er balanceret mellem syre, sødme og bitter og har en lemonade-agtig smag over sig.  Et sandt must på et ethvert cocktailkort! Cocktailen er opkaldt efter sangen Summer Breeze fra The Isley Brothers, og hvis du ikke allerede kender sangen, så gør dig selv den tjeneste at høre den; sådan føles det at drikke en Summer Breeze fra KlarBar – Summer Breeze makes me feel fine.

SÅDAN GØR DU

 • 4 cl. vodka
 • 1 tsk. Rørsukker
 • 1 cl. sukkerlage
 • 1,5 cl. friskpresset limesaft
 • ½ frisk lime i skiver
 • 1/3 frisk appelsin i tern
 • Sprite

 • Limeskiver og appelsinskiver muddles sammen med økologisk rørsukker i dit granity glas.
 • Tilsæt herefter sukkerlage, friskpresset limesaft og vodka, og top glasset af med almindelig is.
 • Shake kraftigt og hæld væske og frugter over i dit glas. Top af med knust is og sprite.
 • Rør forsigtig rundt i cocktailen, så spiritus, frugter og soda mixes sammen.

Alkohol

Der skal bruges en relativ mild vodka, som er rund i smagen. Ikke noget med at gå på kompromis med vodkaen – det kan tydelig smages! Hos KlarBar anbefaler vi en vodka som Absolut, som er en rigtig fin vodka til pengene, og som også gør sig rigtig godt i cocktails.

Glas

Kan enten serveres i et klassisk granity glas eller et highball glas. Vær opmærksom på, at dit glas kan fungere med din shaker. Såfremt det ikke kan det, så bør du lave cocktailen i dit boston glas, og først slutteligt hælde cocktailen over i dit serveringsglas.

Tilbehør

Hvis du ikke har sprite, så kan du alternativt bruge 7-up eller Faxe Kondi. Det giver nogle meget små forskellig i smagsnuancerne, men smager stadig skønt. Hvis du lejer en bar hos KlarBar, så vil vi varmt anbefaler, at du putter Summer Breeze på kortet – det kommer du ikke til at fortryde!

MED PÅ KORTET?

Hos Klarbar benytter vi udelukkende kvalitetsspiritus og friske råvarer til vores cocktails. På denne måde sikrer vi den bedst mulige og mest autentiske cocktail oplevelse for dig som vært og for dine gæster.

Ønsker du at have Summer Breeze på cocktailkortet til din fest, kan det sagtens lade sig gøre. Du kan få yderligere inspiration i vores cocktailkort, eller lade os sammensætte et udvalg af lækre cocktails ud fra dine ønsker.

Moscow Mule
Passionada