Cocktail catering til fødselsdag

Lej en mobil cocktail bar til din næste fødselsdagsfest

COCKTAIL CATERING TIL FØDSELSDAG


Skal du holde rund fødselsdag, eller vil du bare gerne fejre dig selv lidt ekstra dette år, så lej en mobil cocktail bar til din fødselsdag. Hvad enten det er 30 års fødselsdag, 40 års fødselsdag eller 50 års fødselsdag, så klarer KlarBar baren til din fødselsdagsfest. Uanset om du slår et telt op i haven eller lejer den helt store balsal, så har vi et barsetup, som passer lige præcis til den fest, som du skal holde. Hos KlarBar er vi specialiseret inden for cocktail catering og mobile barløsninger, og vi har erfaringer med alle type fester.

Du kender med statsgaranti dine gæster bedre end vi gør, og derfor kan det være oplagt at tage en dialog omkring, hvilken type gæster, der kommer til netop din fest. Det leder os nemlig i retningen af, hvordan cocktailkortet skal udformes, således vi rammer så tæt på perfekt hver eneste gang. Der er nemlig relativ stor forskel på, hvad en 25-årige drikker, og hvad en 60-årige bestiller i baren.

Lad os hjælpe dig med at gøre din fødselsdagsfest uforglemmelig

Hos KlarBar har vi afholdt en masse fødselsdagsfester de sidste mange år. Vi ved, at alle fester er unikke, og er klar til at udarbejde en løsning til netop din fest. Kontakt os igennem vores kontakformular for at høre nærmere.

Mobil cocktailbar

Lej en mobil cocktail bar til din næste fødselsdagsfest. Cocktail catering til fødselsdagsfester foregår oftest som fri bar løsninger, hvor du og dine gæster kan nyde lige så mange cocktials, I lyster. Læs mere omkring vores forskellige løsninger her.

Bartendere

Hos KlarBar kan du også vælge at leje bartendere. Her står du får et større ansvar for festen, mens vi yder vores rådgivning omkring cocktailkort, indkøb samt naturligvis leverer professionelle cocktailbartendere til din fødselsdagsfest.

Cocktails til fødselsdag

Vi udarbejder altid et unikt cocktailkort ud fra dine præferencer. Vi anbefaler dog altid, at et samspil mellem forskellige spiritusser og smagsnuancer for at opnå en tilfredsstillende differentiering i cocktailkortet. Lad dig inspirere her.

Referencer

Hos KlarBar har vi mange års erfaring med cocktail catering og mobile barløsninger. Find os på Facebook og se, hvad vores tidligere kunder mener om vores service. Vi håber du bliver den næste i rækken af tilfredse kunder.

Klarbar - vi klarer baren til enhver lejlighed!

Cocktail catering til julefrokost
Cocktail catering til bryllup