Cocktail catering til bryllup

Lej en mobil cocktail bar til jeres bryllupsfest

COCKTAIL CATERING TIL BRYLLUP


Intet skal være overladt til tilfældighederne på jeres store dag. Ved at leje en bar til jeres bryllup gennem os, så garanterer vi, at alt spiller 120% på bryllupsdagen, så I bare kan nyde festen, jeres gæster og ikke mindst hinanden. Vi har efterhånden været ude til et hav af bryllupsfester, og hver og en er en fantastisk oplevelse, og derfor er vi meget bevidste omkring, at alt i baren skal spille.

Skal bartenderen suite op, så gør han naturligvis også det. Sammen med jer, så udformer vi et unikt bryllupscocktailkort, som I kan gemme til scrapbogen. Alt det praktiske kan I overlade til os, og så skal vi nok sørge for, at I får en uforglemmelig aften, når I lejer en bar til jeres bryllup gennem KlarBar.

Lad os hjælpe jer med jeres bryllupsfest

Hos KlarBar har vi afholdt en masse bryllupper de sidste mange år. Vi ved, at specielt bryllupsfester er unikke, og er klar til at udarbejde en løsning, som passer lige netop til jeres fest. Kontakt os igennem vores kontakformular for at høre nærmere.

Mobil cocktailbar

Lej en mobil cocktail bar til jeres bryllupsfest. Cocktail catering til bryllupsfester foregår oftest som fri bar løsninger, så I og jeres gæster ikke skal tænke på noget i løbet af aftenen. Læs mere omkring vores forskellige løsninger her. KlarBar klarer baren til festen.

Bartendere

Hos KlarBar kan du også vælge at leje bartendere. Her står I selv for et større ansvar for festen, mens vi yder vores rådgivning omkring cocktailkort, indkøb samt naturligvis leverer professionelle cocktailbartendere til jeres fest.

Cocktails til bryllup

På cocktailkortet bør være ”Brudens favorit” og ”Gommens favorit”. Dette plejer at være et sjovt pift på cocktailkortet, og samtidig er det med til at gøre kortet mere personligt. Men vælg jeres cocktail med omhu – en cocktail siger mere om dig end du tror!

Referencer

Hos KlarBar yder vi også totalløsninger til eksempelvis bryllupper. Vi har allieret os med nogle af Danmarks skarpeste inden for gourmet catering, ligesom vi har samarbejdsaftaler med forskellige musikere og DJ’s. Dette kalder vi vores totalløsning.

Klarbar - vi klarer baren til enhver lejlighed!

Cocktail catering til fødselsdag
Cocktail catering til firmafest