Cocktail catering til firmafest

Lej en mobil cocktail bar til jeres næste firmafest

COCKTAIL CATERING TIL FIRMAFEST


Uanset om I skal holde en mindre firmafest i den lokale forretning, eller om I er en større national virksomhed, så klarer KlarBar baren til jeres fest. Vi er eksperter inden for cocktail catering og mobile barløsninger og har erfaringer med alle slags firmaarrangementer – lige fra 25 medarbejdere til 2.500 medarbejdere. Ingen fest er altså for stor eller lille for KlarBar. Lej en bar til jeres firmafest, og lad os står for alt det praktiske i forbindelse med baren.

Vi medbringer ALT til baren, og I skal sådan set bare nyde jeres fest og en masse skønne cocktails. Alt afhængig af, hvilken type firmafest, der er tale om, så kan vi lave løsninger, hvor der både er fri bar under hele festen, eller eventuelt betalingsbar, såfremt dette ønskes. Alle vores løsninger er fleksible, så skriv os en mail, hvis du står og mangler en bar til jeres firmafest, så udarbejder vi gerne et unikt løsningsforslag til netop jeres firmafest.

Lad os hjælpe jer med jeres næste firmafest

Lej en mobil cocktailbar til jeres næste firmafest og lad os sørge for, at jeres ansatte får en uforglemmelig og festlig aften. Glade medarbejdere er motiverede medarbejdere. Hos KlarBar har vi afholdt en masse firmafester de sidste mange år. Vi ved, at alle fester er unikke, og er klar til at udarbejde en løsning til netop jeres fest. Kontakt os igennem vores kontakformular for at høre nærmere.

Mobil cocktailbar

Lej en mobil cocktail bar til jeres næste firmafest. Cocktail catering til firmafester kan både foregår som “fri bar”, “betalingsbar” eller måske en kombination? Læs mere omkring vores forskellige løsninger her. KlarBar klarer baren til festen.

Bartendere

Hos KlarBar kan du også vælge at leje bartendere. Her står du får et større ansvar for festen, mens vi yder vores rådgivning omkring cocktailkort, indkøb samt naturligvis leverer professionelle cocktailbartendere til jeres fest.

Cocktails til firmafest

Vi udarbejder altid et unikt cocktailkort til jeres firmafest ud fra jeres præferencer. Vi anbefaler dog altid, at et samspil mellem forskellige spiritusser og smagsnuancer for at opnå en tilfredsstillende differentiering i cocktailkortet.

Referencer

Vi har leveret cocktail catering til flere hundrede firmafester landet over. Læs nogle af vores referencer her eller besøg vores Facebooksside og læs, vores kunders erfaring med vores cocktail catering service. Vi håber på, at høre fra dig.

Klarbar - vi klarer baren til enhver lejlighed!

Cocktail catering til bryllup
Tom Collins