Cocktail catering til julefrokost

Lej en mobil cocktail bar til jeres næste julefrokost

COCKTAIL CATERING TIL JULEFROKOST


Julefrokost er ikke kun juleøl, glöch og snaps, men kan i den grad også piftes op ved at leje en bar til julefrokosten. Hos KlarBar har vi efterhånden et hav af julefrokoster på CV’et – det være sig alt lige fra større familiejulefrokoster til store virksomhedsjulefrokoster. Vi medbringer selvfølgelig også gerne øl, vin og snaps, såfremt det ønskes, og så er det ellers bare med at nyde jeres fest. Bestil cocktail catering til jeres julefrokost, og så medtager KlarBar ATL til festen. Vi rydder endda op efter os, så du kan nyde anden dagen i ro og mag på sofaen.

Når du bestiller cocktail catering til julefrokosten anbefaler vi kraftigt, at du har et cocktailkort, som afspejler årstiden. Cocktails er nemlig ikke kun forbeholdt sommerens sol og varme, men der findes også et hav af lækre cocktail, som passer til den tunge julemenu, som eksempelvis Apple Spandable og White Russian. Hvis I har specifikke ønsker eller præferencer, så lad os tage en dialog omkring dette, så vi sammen får lavet den bedste løsning til netop jeres julefrokost.

Lad os hjælpe jer med jeres julefrokost

Hos KlarBar har vi afholdt en masse julefrokoster de sidste mange år. Vi ved, at alle fester er unikke, og er klar til at udarbejde en løsning til netop jeres fest. Kontakt os igennem vores kontakformular for at høre nærmere.

Mobil cocktailbar

Lej en mobil cocktail bar til jeres næste julefrokost. Cocktail catering til jule frokoster kan både foregår som “fri bar”, “betalingsbar” eller måske en kombination? Læs mere omkring vores forskellige løsninger her. KlarBar klarer baren til festen.

Bartendere

Hos KlarBar kan du også vælge at leje bartendere. Her står du får et større ansvar for festen, mens vi yder vores rådgivning omkring cocktailkort, indkøb samt naturligvis leverer professionelle cocktailbartendere til jeres julefrokost.

Cocktails til julefrokost

Vi udarbejder altid et unikt cocktailkort til jeres fest ud fra jeres præferencer. Vi anbefaler altid, at et samspil mellem forskellige spiritusser og smagsnuancer for at opnå en tilfredsstillende differentiering i cocktailkortet.

Referencer

Vi har leveret cocktail catering til et utal af julefrokoster i hele Danmark. Læs nogle af vores referencer her eller besøg vores Facebooksside og læs, vores kunders erfaring med vores cocktail catering service. Vi håber på, at høre fra dig.

Klarbar - vi klarer baren til enhver lejlighed!

Cocktail catering til fødselsdag